Maasbree, 29 november 2020

Het visseizoen 2020 zit er alweer bijna op. Nu wordt het wat guurder en kouder wordt, zijn de voorbereidingen voor het nieuwe visseizoen al van start gegaan.
Afgelopen week zijn de vispassen 2021 afgeleverd. Deze zullen de komende weken dan ook weer klaar gemaakt worden voor uitgifte aan onze leden.
Om deze vispas in uw bezit te krijgen dient u deze natuurlijk eerst aan de visvereniging te voldoen.
Let wel op, niet afgehaalde/betaalde vispassen, dienen wij per mei 2020 te retourneren aan Sportvisserij Nederland.

Kosten vergunningen 2021:
Wederom hebben we het lidmaatschap gelijk kunnen houden als de voorgaande jaren.

•Lidmaatschap junioren (t/m 13 jaar) jeugdvispas: € 20,00
•Lidmaatschap seniorleden (op 1 Januari 2021- 14 jaar of ouder): € 52.50
•Bestaande Seniorleden van HV de Peelvissers, met tweede vispas: € 32.50 *
•Inschrijfkosten junioren (alleen nieuwe leden): € 5,00
•Inschrijfkosten senioren (alleen nieuwe leden): € 10,00
•Portokosten binnenland (indien de vispas per post wenst te ontvangen): € 4,00
•Portokosten buitenland: € 5,00

Indien u wenst dat de vispas wordt opgestuurd, dan komen ver portkosten nog bovenop de reguliere lidmaatschapsgelden.
De vispas wordt pas verzonden en/of afgegeven als alle kosten richting de vereniging zijn voldaan!

Alle vispassen met de optie tot verzenden, die in december verwerkt worden, zullen voor het einde van dit jaar nog verzonden worden.

Betaling via IBAN Rek Nr. NL52RABO0147298857 BIC: RABONL2U

t.n.v. de Peelvissers, onder vermelding van:
Naam, adres, woonplaats en geboortedatum
(deze info is belangrijk voor vermelding bij uw betaling!)

Het geniet de absolute voorkeur om de vispas/vergunning middels bankbetaling over te maken.
Wij streven ernaar om zo min mogelijk met cash geld te werken, en zo nodig te minmaliseren.
Bestaande leden hebben de mogelijkheid om hun vispas (na betaling) af te halen thuis bij de penningmeester alleen na afspraak via mail.

Bij eventuele vragen en/of onduidelijkheden, neemt u dan contact op met onze penningmeester via mail staaks@ziggo.nl.
Gelieve ook uw mailadres door te geven op genoemd mailadres.
Dit om correspondentie voor de visvereniging makkelijker te maken en u zo op de hoogte te houden van onze activiteiten, zoals wedstrijden etc.

Mocht u onverhoopt willen besluiten om de vispas 2021 niet af te nemen, dan zou ik het op prijs stellen dat u dit even wilt laten weten, als antwoord op deze maail

Met vriendelijke groet,

W. Staaks-van Gilst
Penningmeester HV de Peelvissers

*Tweede vispas: voor bestaande leden is dit reeds door Sportvisserij Nederand aan ons doorgegeven.
Indien u reeds lid bent bij een andere vereniging, dan dient u bij aanvraag van een tweede lidmaatschap een kopie van uw vispas 2021 van de andere vereniging te kunnen tonen.