Maasbree, 10 december 2019

Het visseizoen 2019 zit er alweer bijna op. We hebben afgelopen zomer volop kunnen genieten van de zon.
Nu wordt het wat guurder maar zijn de voorbereidingen voor het nieuwe visseizoen al van start. Afgelopen week zijn de vispassen 2020 afgeleverd.

De landelijk opgelegde afdracht van Sportvisserij Nederland/federatie is verhoogd, waardoor wij genoodzaakt zijn om deze kosten ook aan onze leden door te berekenen.
Om deze vispas in uw bezit te krijgen dient u deze natuurlijk eerst aan de visvereniging te voldoen.

Let wel op, niet afgehaalde/betaalde vispassen, dienen wij per mei 2020 te retourneren aan Sportvisserij Nederland.

Kosten vergunningen 2020

•Lidmaatschap junioren (t/m 13 jaar) jeugdvispas: € 20,00
•Lidmaatschap seniorleden (op 1 Januari 2019- 14 jaar of ouder): € 52.50
•Bestaande Seniorleden van HV de Peelvissers, met tweede vispas: € 32.50
•Inschrijfkosten junioren (alleen nieuwe leden): € 5,00
•Inschrijfkosten senioren (alleen nieuwe leden): € 10,00
•Portokosten binnenland (indien de vispas per post wenst te ontvangen): € 3,50
•Portokosten buitenland: € 4,20

Betaling via IBAN Rek Nr. NL52RABO0147298857 BIC: RABONL2U

t.n.v. de Peelvissers, onder vermelding van:
Naam, adres, woonplaats en geboortedatum (deze info is belangrijk voor vermelding bij uw betaling!)

De voorkeur geniet om de vispas/vergunning middels bankbetaling over te maken. Wij streven ernaar om zo min mogelijk met cash geld te werken.

Bestaande leden hebben de mogelijkheid om hun vispas (na betaling) af te halen thuis bij de penningmeester alleen na afspraak via mail

Bij eventuele vragen en/of onduidelijkheden, neemt u dan contact op met onze penningmeester via mail staaks@ziggo.nl.

Gelieve ook uw mailadres door te geven op genoemd mailadres. Dit om correspondentie voor de visvereniging makkelijker te maken en u zo op de hoogte te houden van onze activiteiten, zoals wedstrijden etc.

Met vriendelijke groet,

W. Staaks-van Gilst