Kwalificatie Noord-Limburg cup 2015

Hallo jeugdleden,

Dit jaar worden er voor jullie 3 wedstrijden geörganiseerd.
Deze wedstrijden zullen dan tevens de kwalificatie zijn voor de Noord-Limburg Cup van 2015, en zijn bedoeld voor alle jeugdleden die bij ons hun visdiploma hebben gehaald.

Er mag alleen met de vaste hengel gevist worden.

De wedstrijden worden gehouden op de laatste drie zondagen van september (14 september, 21 september, 28 september).
Er wordt geloot voor de visplaatsen om 8:15, er de wedstrijd duurt van 9:00 tot 11:00.

Jullie moeten zelf voor een hengel, (schepnet), voer, aas, viskoffer e.d. zorgen.
Het hebben van een geldige vergunning en visdiploma van HV De Peelvissers is VERPLICHT!
Zonder vergunning wordt er NIET GEVIST.
Wij zouden het erg fijn vinden als jullie ZELF EEN LEEFNET meebrengen, de visclub kan er slechts een paar uitlenen aan jullie.
Wil je mee doen??

Stuur dan, voor 8 september, een mailtje met je naam naar: jeugdcommissiedepeelvissers@gmail.com
Vermeldt in deze mail ook even of je zelf een leefnet hebt, of dat je het van iemand kan lenen.

Het regelement voor deze wedstrijd zal volgen na aanmelding.

Jeugdcommissie HV De Peelvissers Sevenum
Thijs Verstegen