Uitslag Noord-Limburg cup 2014

Laatste wedstrijd Noord-Limburg cup gevist

Afgelopen vrijdag 20 juni werd in Broekhuizenvorst de derde en laatste Selectie-wedstrijd voor de Noord-Limburg cup gevist.
Namens HV de Peelvissers waren de deelnemers: Thijs Verstegen (B-Jeugd), Roy Thijssen (B-jeugd) en Daphne Janssen (C-Jeugd).
Thijs wist deze wedstrijd niet zo veel te vangen, er werd één grote voorn gevangen en nog wat kleintjes. De vissen zaten er wel, en de moed werd niet opgegeven, maar ze beten niet. Hierdoor zakte hij een aantal plaatsen in het eindklassement naar een zesde plaats.
Roy heeft beter gevangen, hij had deze dag een totaal gewicht van meer dan 1,5 kilo. Door de goede resultaten van deze laatste wedstrijd wist Roy zich in het eindklassement omhoog te vechten naar een vierde plaats.
Daphne had bij haar categorie, de C-jeugd niet goed geloot. Hierdoor bleven echte vangsten uit, en werd zij laatste in haar categorie.
Iedereen heeft goed gevist, en erg goed zijn best gedaan. Over het resultaat kunnen we dus tevreden zijn!
Tevens willen wij bij deze onze begeleiders bedanken.
Volgend jaar zullen er weer drie deelnemers van HV de Peelvissers meedoen. De selectie wedstrijden hiervoor zullen dit najaar plaatsvinden, hierover horen jullie dan meer.

.Jeugdcommissie HV de Peelvissers

Thijs Verstegen