Controle

Binnen onze vereniging is een vast team van controleurs actief.
Er wordt gecontroleerd volgens een vaste roulering, doch op willekeurige tijden.
Je weet dus nooit wanneer een controleur langs komt.
Op verzoek van de controleur dient U een geldige vergunning van de vereniging te kunnen overleggen.
Kunt U geen geldige papieren overleggen dan wordt U verzocht het terrein te verlaten.
Eventuele onrechtmatige gedragingen of andersinds onbetamelijk gedrag zullen wij melden bij de regionale politie.
Zorg dus tijdig voor de juiste papieren. Dan bent U bij ons van harte welkom en kunt U zorgeloos genieten van het vissen op onze vijver.